söndag 7 maj 2017

Det är tydligen bra att byta projekt ibland

Det finns dagar när det är svårt att få ihop 50 ord. Sen finns det kvällar när en sätter sig och skriver och vips så har en skrivit över 3000 ord. Ikväll var en sån kväll. Det är 1,5 år sedan det hände sist!

Vad jag gjorde? Jag bytte projekt.

Jag har tragglat mig fram med mitt fantasyprojekt, och helt ärligt är det rätt tråkigt ibland. Jag fastnar ofta, vet inte hur jag ska fortsätta och så vidare.
Ju mer jag läser Christina Schillers inlägg på Debutantbloggen, desto mer sugen har jag blivit på att testa skriva romance. Så idag satte jag mig och började skriva, och det var riktigt kul! Jag har saknat att skriva och känna att det bara är roligt, att det bara flyter på och att jag inte har några krav på mig själv. Det här gör jag för mig själv. Och tänk vad stor skillnad det blir när det plötsligt är så där kravlöst, när jag inte behöver känna stress eller press.

Jag tror att det är bra att byta lite ibland. Skriva på något annat en stund. Annars är det nog lätt att det blir som för mig. Allt ska vara så jäkla perfekt att det inte går att skriva till slut.

Släpp taget. Go wild. Skriv lite romance.


En bild på mig från i fredags då jag skulle på fest med min fina klass! "Halvvägs till drömmen" kallade vi festen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar